Werkplaats

Stoopman Auto's BV - werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van alle benodigde moderne apparatuur en gereedschappen, waarmee onze vakmensen zorgen dat uw auto in topconditie blijft en u weer veilig de weg op kunt. Indien u blijft wachten, kunt u onder het genot van een kopje koffie, gebruik maken van onze Wi-Fi. Tijdens de reparatie aan uw auto kunnen wij u mobiel houden met een vervangende auto of een gratis leenfiets.

APK-keuringen
Voor alle personenauto’s, lichte bedrijfswagens en campers, zowel benzine- als dieselmotoren.
De werkplaats is ingericht met verschillende soorten hefbruggen, waaronder een extra lange 4-koloms brug, geschikt voor grote campers tot 3500 kg.

Airconditioning
Voor reparatie en onderhoud bieden wij uitgebreide aircoservice, voor zowel R134a als het nieuwe R1234YF systeem.

Motormanagement-uitleesapparatuur
Mocht in uw auto het bekende ‘oranje’ motormanagement-storingslampje gaan branden, dan kunnen wij met onze diagnosetesters uw auto uitlezen, diagnose stellen en de storing vaststellen/verhelpen, ongeacht merk of leeftijd van uw auto.

Banden, bandenwissel- en balanceerapparaat
Wij leveren banden in alle merken, typen en prijsklassen. Vóór de montage onder uw auto worden de banden gebalanceerd om trillingen in het stuur te voorkomen. Uw zomer- en winterbanden kunnen na iedere wissel bij ons opgeslagen worden.

3D-uitlijnbank
Perfecte afstelling van de wielen onder uw auto zorgt ervoor dat uw auto niet naar één kant trekt, en zorgt tevens voor een gelijkmatige slijtage van uw banden.

Spoelapparaat automatische transmissie
PowerflushSchakel klachten worden veelal veroorzaakt door vervuiling en ouderdom van de automatenbakolie.
Met onze Powerflush wordt de volledige transmissie gespoeld en gereinigd.

Schadeherstel
Bij onverhoopte schade aan uw auto nemen wij u alle zorg uit handen. De schade-expertise en het schadeherstel worden door ons geregeld. Kleine beschadigingen kunnen met een spotrepair of uitdeuken-zonder-spuiten binnen één dag weer hersteld worden. Uiteraard houden wij u met vervangend vervoer mobiel.

Vervangend Vervoer

Afspraak maken
Top