Ons team

Ons team stelt zich graag aan u voor.

Floris de Jong

Stoopman Auto's - Floris de Jong Functie:Bouwjaar 1975 Telefoon:Inkoop / Verkoop Sinds zijn 18e is hij actief in de autobranche. De inkoop wordt door hem in goede banen geleid, zodat er altijd een breed assortiment auto’s beschikbaar is voor onze klanten. Voor alle vragen omtrent aankoop van een auto òf een camper, neemt hij uitgebreid de tijd om u te informeren en te adviseren.

Nanda Stoopman

Stoopman Auto's - Nanda Stoopman Functie:Bouwjaar 1970 Telefoon:Receptie / Administratie Opgegroeid binnen het autobedrijf. Het autovak is haar met de paplepel ingegeven. Zij staat voor alle klanten klaar in de receptie, ook voor vragen over de verkoop of administratie kunt u bij haar terecht. Voor de dames is zij altijd een makkelijk aanspreekpunt.

Leo van der Klaauw

Stoopman Auto's - Leo van der Klaauw Functie:Bouwjaar 1968 Telefoon:Verkoop Door zijn jarenlange ervaring in de autobranche kan hij de klanten uitgebreid informeren over de aankoop van een occasion. Na het maken van een proefrit, een ontspannen gesprek met een kopje koffie, èn alle aandacht voor een passende offerte, voelt iedere klant zich bij hem van harte welkom.

Patrick de Groot

Stoopman Auto's - Patrick de Groot Functie:Bouwjaar 1982 Telefoon:Receptie / Werkplaats Onze rots in de branding, een alleskunner als het om auto’s gaat. Voor veel klanten al jarenlang een bekend gezicht in onze werkplaats. Een kleine klacht, òf een grote reparatie, hij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en u weer veilig de weg op kunt.

René Broers

Stoopman Auto's - Rene Broers Functie:Bouwjaar 1975 Telefoon:Werkplaats Door zijn jarenlange ervaring bij de merkdealer weet hij als de beste hoe een auto in topconditie gehouden moet worden. Met veel technische kennis en liefde voor zijn vak, staat hij voor alle klanten klaar om de auto’s veilig op weg te houden.

Wesley Buitendijk

Stoopman Auto's - Wesley Buitendijk Functie:Bouwjaar 1986 Telefoon:Werkplaats Geen karwei is hem te zwaar. Met veel plezier zorgt hij voor oldtimers en moderne auto’s om deze in topconditie te houden. Naast de normale werkzaamheden zet hij zich ook volledig in voor het meer technisch gecompliceerde werk.

Patrick Bornebroek

Stoopman Auto's - Patrick Bornebroek Functie:Bouwjaar 1974 Telefoon:Werkplaats Verantwoordelijk voor de make-over van alle binnenkomende en uitgaande auto’s. Zowel het interieur als exterieur wordt tot in de kleinste details als nieuw gemaakt.
Top